Nieuws

VisserConcepts werkt samen met Satdesign

VisserConcepts wil u vanaf nu samen met het webdesign bedrijf Satdesign uit Oosterhout een totaalpakket bieden! De motivatie daarachter is eenvoudig. Teksten en nieuws worden heel vaak toegepast in een website. Iedere instantie die zichzelf bekend wil maken kan tegenwoordig immers niet meer om het internet heen. Een website is daarom een eerste visitekaartje.

Maar het is niet alleen belangrijk hoe die website eruit ziet, het is minstens nét zo belangrijk w·t er op staat. Zijn de teksten helder voor de lezer? Presenteert een instantie of bedrijf zich op de juiste manier zodat de bezoeker ook terug komt of contact opneemt? Moet de site in meerdere talen opgesteld worden? Allemaal zaken die er toe doen! Zowel grafisch als tekstueel moet uw homepage dus een plaatje zijn.

Daarom heeft VisserConcepts een samenwerkingsverband afgesloten met Satdesign. Hierdoor kan op een voordelige manier een totaalpakket worden geboden voor zaken als bouwen en design van een site, de inhoud van een (internationale) site maar ook het onderhoud ervan zowel technisch (hosting, beheer, uitbreiding, vernieuwing) als inhoudelijk (vertalen, verbeteren of vernieuwen van teksten, nieuwsberichten, interviews, pdf brochures enz.).

Indien u contact met ons opneemt zorgen wij graag voor een passende offerte. Nadere informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend aanvragen. Klik hier voor de contactgegevens. Wij zetten u graag in de schijnwerpers en creÎren bij elk concept een passend design!

28-09-2008

« Terug
Algemene voorwaardeninfo@visserconcepts.nl