Nieuws

Satellietforum.com nieuw forum voor schotelbezitter

Het is zover: een nieuw satellietforum zag op 1 april 2008 het levenslicht.  De consument kan hier terecht voor alle vragen en antwoorden over satellietontvangst.

Er bestaan al vele jaren Nederlandstalige schotelforums. Toch worden ze vooral gebruikt door de hobbyisten. Dit heeft tot het gevolg dat het nog maar moeilijk te bevatten is voor de doorsnee kijker. Ook wordt niet iedereen altijd even goed geaccepteerd. Satellietforum.com probeert dit gat op te vullen. Een forum voor iedereen die is ge´nteresseerd in satellietontvangst.

SatelliteMagazine Powered by SatPlaza heeft door de jaren heen ondervonden, dat de communicatie tussen de provider(s), handelaren en consument niet altijd even optimaal is. Door het voeren van diverse gesprekken, zijn we tot een hele mooie samenwerking gekomen. Astra, CanalDigitaal en in de toekomst nog andere partijen nemen deel aan het satellietforum. Zij zullen naast onze eigen moderatoren het forum voor een gedeelte beheren en beantwoorden. De gebruiker krijgt hiermee direct toegang tot de bron. Een betere mogelijkheid om een probleem op te lossen is er haast niet.

De genoemde partijen zullen overigens niet ieder individueel probleem gaan oplossen. Daar blijft de helpdesk voor. Maar een probleem dat door meerdere bezoekers wordt geconstateerd, zal zeker in behandeling worden genomen. Bezoek ook Satellietforum.com!


05-04-2008

« Terug
Algemene voorwaardeninfo@visserconcepts.nl