Nieuws

Satellitemagazine.com opnieuw gelanceerd

Het was februari 1999. SatelliteMagazine begon als een hobbysite. Gewoon puur om mijn hobby met anderen te delen. Omdat Nederland toendertijd geen echte Nederlandstalige website had met puur satellietnieuws en multimediafiles, heeft deze site altijd goede bezoekersaantallen gehad. In de jaren erna ontstonden er vanuit de hobbyhoek nog meer verschillende websites en forums voor de satellietkijker. Nu, 3 maart 2008, bundelen Satellietnieuws / Satplaza en SatelliteMagazine haar krachten tot 1 ultieme website.

Door deze bundeling heeft de website meerdere redactieleden, om een zo goed en volledig mogelijke nieuwsvoorziening te bieden. Vanaf vandaag ligt de nadruk voornamelijk op nieuws en artikelen. Maar ook links, foto's en enquêtes zullen in een later stadium worden toegevoegd.

De tijd is rijp om van SatelliteMagazine de verzamelplaats voor de schotelbezitter te maken. Richten andere sites zich steeds meer op een breed digitaal gebied (kabel, satelliet, ether, IPTV), wij blijven ons juist prominent richten op de satellietmarkt. De schotel is leuk voor de hobbyist maar ook voor de standaard consument.

Satellitemagazine.com wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van ondergetekende. Zo zal een groot deel van de nieuwsvoorziening worden geleverd. Bovendien zullen er ook bijdragen geleverd worden aan het nieuwe forum dat aan de site zal worden gekoppeld.

Jan-Hein Visser
15-03-2008

« Terug
Algemene voorwaardeninfo@visserconcepts.nl