Over VisserConcepts

Welkom op de website van VisserConcepts. U kunt zich hier een beeld vormen van de diensten die VisserConcepts u kan leveren.

-Journalistieke diensten
VisserConcepts is gespecialiseerd in het schrijven van (media)nieuws en verzorgt dit sinds 2007 succesvol voor diverse bekende websites. Voorbeelden van het werk zijn te vinden op TotaalTV en SatelliteMagazine en in het Portfolio.

-Opstellen of verbeteren van al uw teksten
Andere diensten waarvoor u VisserConcepts kunt benaderen zijn het afnemen en uitwerken van interviews, verzorgen van achtergrondartikelen alsook het opstellen van uw teksten en (pers)berichten voor uw website, bedrijfsblad of folder.

-Vertalingen en correctiewerk
Alhoewel geen gecertificeerd vertaalbureau kan VisserConcepts juist daarom tegen voordelige tarieven teksten vertalen van en naar het Frans, Duits en Engels. Italiaans en Spaans kan bovendien voor u naar het Nederlands worden vertaald.

Alle bovenstaande diensten kunnen overigens ook geheel of gedeeltelijk voor u worden geïntegreerd in uw website. Nadere informatie over tarieven kunt u altijd geheel vrijblijvend aanvragen. Klik hier voor de contactgegevens of het aanvragen van een offerte.
Algemene voorwaardeninfo@visserconcepts.nl